Klantenbeoordelingen

 • workshop

  Vandaag een workshop bijgewoond. Dit was tot in de puntjes verzorgd. En de keuze in garen wauw echt top. Ook goed geholpen met kleurkeuze.
  25-6-2016
 • Zo tevreden over de service

  Afgelopen zondag op het wolspektakel in kerkrade geweest, waar sieradenenzo ook met een kraampje stond, waar ik erg goed geholpen en goede adviezen heb gekregen over alles wat ik graag wilde weten, Ze namen alle tijd voor je, wat een toppertjes!
  10-5-2016
 • snel antwoord via de mail

  Op zondag in Kerkrade heb ik mooie garen gekocht goed advies gekregen en wat ben je snel met mail beantwoorden ga zeker nog eens wat bestellen
  9-5-2016
 • poncho

  Na garen gekocht te hebben op de knit en knot beurs, de poncho gehaakt. Tijdens de dag kreeg ik spijt van de kleur die ik gekozen had. Ik mocht die gewoon omruilen. Super! Tijdens het haken twee keer contact opgenomen met een vraag over het patroon. Het antwoord kwam steeds meteen nadat ik de vraag verzonden had. Echt een hele goede service. Jammer dat de winkel zo ver weg is, anders zou ik er zeker vaak komen.
  25-4-2016
 • Levering

  Vandaag had ik wol besteld na de betalen kwam ik er achter dat ik verkeerde wol had besteld. Meteen gemaild om te vragen of ze het kon veranderen na de juiste wol. Was geen enkel probleem! Super blij er mee.
  6-4-2016
 • Kado

  Van mijn dochter heb ik een mooi cadeau gehad, het waren bolletjes katoen verpakt in een boeket met een haaknaald. Wat ben ik blij met dat cadeau het was erg mooi verpakt. Van mij mag ze vaker langs gaan bij jullie. Mijn dochter is een leek maar heeft door jullie advies een goede keuze gemaakt.
  5-4-2016
 • Hoge verzendkosten

  Omdat ik nu boven de € 50 besteld heb, betaal ik geen verzendkosten maar ik zal bij bestellingen onder de € 50 niet zo snel voor Sieraden Enzo kiezen. Ik begrijp niet waarom bij jullie de verzendkosten stukken hoger zijn dan bij andere webwinkels die garens verkopen. Sommigen rekenen nog niet eens € 3,00 per zending.
  4-4-2016
 • levering garen

  maandag mijn stylecraft bolletjes besteld en vandaag alles ontvangen. super netjes verpakt. bedankt voor de goede service en snelle levering
  13-1-2016
 • lossen en vasten cal dekens pakketten

  had al een Rozengeur pakket, maar vond het zo mooi, heb ik de twee andere pakketten Ochtend dauw en Zeebries besteld en die werden aan de deur gebracht....klasse kom gauw eens langs bij jullie in Lelystad
  12-1-2016
 • Via Facebook, gelijk antwoordt

  Nadat ik op Facebook een oproep had geplaatst, kreeg ik bijna gelijk een reactie. Garen besteld, en zo een goede geweldige ervaring, de volgende dag in huis. Wat een service. Hier kom ik zeker bij terug, in een woord geweldig. Gr Elly Hogerwerf uit Huizen.
  9-1-2016
Waardering:*
Onderwerp:*
Ervaring:*
Naam:*
Plaatsnaam:
Captcha validatie: *