Klantenbeoordelingen

 • lossen en vasten cal dekens pakketten

  had al een Rozengeur pakket, maar vond het zo mooi, heb ik de twee andere pakketten Ochtend dauw en Zeebries besteld en die werden aan de deur gebracht....klasse kom gauw eens langs bij jullie in Lelystad
  12-1-2016
 • Via Facebook, gelijk antwoordt

  Nadat ik op Facebook een oproep had geplaatst, kreeg ik bijna gelijk een reactie. Garen besteld, en zo een goede geweldige ervaring, de volgende dag in huis. Wat een service. Hier kom ik zeker bij terug, in een woord geweldig. Gr Elly Hogerwerf uit Huizen.
  9-1-2016
 • CAL Lossen en Vasten.

  Vandaag kwam ik voor het eerst de winkel binnen met de wens garen te vinden voor de Lossen en Vasten CAL. Ik hoefde alleen maar de naam van de CAL te noemen of men begreep meteen waar ik het over had. Dat is nu echt met de tijd meegaan. Heel fijn. Ik kwam redelijk snel uit de kleuren, en het viel mij op dat men mij de tijd en rust gaf om te zoeken. Ik mocht aarzelen en nee zeggen tegen een aangeboden kleur dat ik niet mooi vond, zonder dat men ongeduldig werd. Ook heel fijn. Bedankt en ik kom graag weer terug!
  6-1-2016
 • Wat een service.

  Vorig week ben ik voor het eerst de winkel binnengestapt. Wat een vrolijke en enthousiaste mevrouw stond er achter de balie. ik werd keurig geadviseerd en op de aanbiedingen gewezen. Wat een service. En wat ik ook erg leuk vind, zijn de voorbeelden die in de winkel aanwezig zijn. Daar werd ik helemaal blij van. Zo een service kom je vandaag de dag niet meer zomaar tegen. Ik zal de winkel zeker vaker bezoeken. Goed werk hoor dames (duim omhoog).
  30-12-2015
 • Bestellen garen

  Het deed mij weer verbaasd staan, hoe snel de bestelling bezorgd werd! Heel hartelijk dank, tweede x een bestelling geplaatst, zeker niet de laatste x! Helemaal blij met dit adres!!
  30-12-2015
 • bestelling

  Vandaag mijn bestelde bollen papatya batik opgehaald. Prachtige kleuren, helemaal zoals ik had gehoopt. Duidelijk patroon van de poncho erbij. Ik ben er helemaal happy mee. Bedankt.
  9-12-2015
 • Na zenden bolletjes.

  Vandaag de na gezonde bolletjes kunnen ophalen bij een kiala punt. Helaas heeft kiala wel erg lang werk gehad. Ruim 1,5 week. Maar wel blij met de service. Misschien een idee, als het maar zo weinig is met de post te sturen. Kan gewoon met brievenbus post en is dan ook nog goedkoper.
  26-11-2015
 • super levering

  Wat een service, helemaal geweldig en super bedankt voor het extraatje. Gr. Helga
  13-9-2015
 • bestelling

  Snelle levering ,Topservice !
  12-8-2015
 • Workshop Decoupage!

  Gisteren met z'n vieren een workshop Decoupage gedaan. Wat een gezellig middag is het geweest. De begeleiding is erg goed en vol vriendelijkheid! We gingen allemaal met een mooie creatie naar huis! Zeker een aanrader voor iedereen die eens een leuke creatieve dag wil hebben! Nog bedankt voor de goede service!
  8-8-2015
Waardering:*
Onderwerp:*
Ervaring:*
Naam:*
Plaatsnaam:
Captcha validatie: *