Klantenbeoordelingen

 • Super snel

  Wat zijn jullie snel met antwoorden op mijn vragen daar ben ik heel blij om. Mijn bestelling de volgende dag in huis helemaal geweldig
  9-6-2017
 • bestelling garen

  Erg in mijn sas: besteld garen is binnen! Kan nu weer verder met al mijn (toekomstige) projecten. De Alize Cotton Gold voelt zacht aan, structuur van de draad is heel bijzonder, echt een aanrader. Ideeën beginnen te borrelen om met dit garen aan de slag te gaan. Hartelijk dank voor de snelle service, top!!
  25-5-2017
 • Enkele bollen tekort

  Gevraagd of ze nog bollen had met hetzelfde verfbad. Zeer snelle reactie! Meteen geregeld! GEWELDIGE service!!
  16-3-2017
 • Garen

  het op de beurs in Hardenberg garen gekocht en dat was te veel heb daarover met hun gemaild en en mocht het ruilen op en andere beurs en die was in Leeuwarden Ook kreeg ik nog twee vrij kaartjes toe gestuurd Wat een goed gebaar van Sieraden en zo In middels heb ik de bijde truien af en erg mooi geworden en nog voor weinig geld ook mijn dank is groot
  6-1-2017
 • Levering en informatie

  Super bedankt voor jullie geweldige service. Zelfs op zondag meteen antwoord op de mail en na plaatsen van de bestelling deze meteen de volgende dag in huis. Bedankt voor de tip mbt de papatya ribbon! De hoes heb ik meteen af gemaakt en nu nog de bijpassende bankhangdeken maken.
  13-10-2016
 • Beurs Hardenberg.

  Erg leuke dagen op de beurs in Hardenberg gehad met jullie als achterburen . Ik hoop dat jullie een voorspoedige terugreis hadden :-) Erg blij met de wol en patronen bij jullie vandaan ; erg duidelijk ! Heb helaas geen foto gemaakt van omslagdoek Penelope en Poncho reuze grannies ... Kan ze ook niet op jullie fb en website vinden , klopt dat ? Is het mogelijk dat ik er een foto van krijg ? Alvast bedankt en hopelijk tot ziens . ( Denk toch nog even na over de beurs in Assen ; is toch veel leuker dan de huishoudbeurs ! ;-) ) Nog een fijne dag en groetjes.
  3-10-2016
 • Bestelling voororder

  Bedankt voor de snelle service ,en ben blij met de door jullie gekozen kleur ,veel mooier
  19-9-2016
 • Bestelling voororder

  Op voororder pakket Stylecraft besteld en vandaag al binnen. Super bedankt voor de goede levering en het extra's. Vriendelijke groeten, Rita.
  15-9-2016
 • bestelling

  Gisteren besteld, vandaag in huis. Super snelle service. Groeten Rita
  29-6-2016
 • workshop

  Vandaag een workshop bijgewoond. Dit was tot in de puntjes verzorgd. En de keuze in garen wauw echt top. Ook goed geholpen met kleurkeuze.
  25-6-2016
Waardering:*
Onderwerp:*
Ervaring:*
Naam:*
Plaatsnaam:
Captcha validatie: *