Klantenbeoordelingen

 • Bestelling

  De bestelling van Stylecraft garen vanmiddag geleverd, maak je de doos open en is het van ohhh wat een mooie kleur, ik ben er heel blij mee tevens 2 cakes uhh nee niet om op te eten wel om iets mee te haken wat weet ik nog niet. Ook nog 2 extra patroontjes dank daarvoor wat een leuke verrassing. Lieve groet,
  21-7-2020
 • Compliment

  Snelle service en zomaar een cadeautje!! Daar worden we blij van!! :-)
  4-7-2020
 • Gistermiddag besteld nu al geleverd

  en patroon al vooraf gestuurd met mededeling dat ik met vragen terecht kan. Super service, ga zeker vaker bestellen!
  1-7-2020
 • Super snelle levering

  Bedankt voor de super snelle levering. Om 1620 besteld en de volgende dag al om 1100 in huis. Geweldig. Bedankt ook voor de cadeautjes die erbij zaten.
  25-6-2020
 • Bestelling

  Hartelijk dank voor de fantastische verzorging van mijn bestelling! De wolwinder was al gedeeltelijk gemonteerd en keurig verpakt; klaar voor gebruik! Zo fijn! De bollen papatya batik garen zijn snoepjes, zo mooi! Een bijzonder woord van dank voor het prachtige cadeautje <3 dat gaat een mooie bestemming krijgen!
  23-6-2020
 • Mandala by Siem

  Vandaag mijn pakket opgehaald en ik ben er super blij mee! Prachtig garen,fantastische ring en zorgvuldig verpakt! En goed mee gedacht..ik dacht dat de ring wel door de brievenbus kon haha ! Samen naar een andere verzend optie gekeken. Dankjewel Desiree👍🏻
  23-5-2020
 • Opry wolwinder en papatya batik garen

  Gisteren, op Hemelvaartsdag, heb ik een bestelling geplaatst verwachtend dat het zaterdag of maandag binnen zou komen. Tot mijn grote verbazing werd mijn bestelling persoonlijk afgeleverd! Wat een service! De spullen waren netjes verpakt en beide producten zowel de wolwinder als het garen zien er geweldig uit! Ook zat er nog een heel lief cadeautje in, dank je wel Desiree voor deze geweldige service!
  22-5-2020
 • 1ste bestelling

  Hele snelle levering en goed verpakt!! Heel blij met de "candy opal"van Stenli....prachtig garen!!! Ga zeker nog vaker bestellen!!!
  16-5-2020
 • Bestelling

  Ben zo blij mijn garen, is net bezorgd zo mooi. En een mooie garen snijder erbij als kado wat attent. Dank jullie wel. Beatrix ui IJmuiden 12-05-2020
  12-5-2020
 • Wolmolen

  Wat een uitvinding. Echt geweldig. Maakt mooie bolletjes van je wol. Was snel verzonden en zelfs in elkaar gezet voor me. Wat een service. Fantastisch. Bedankt.
  23-4-2020
Waardering:*
Onderwerp:*
Ervaring:*
Naam:*
Plaatsnaam:
Captcha validatie: *